Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مرودشت، در سال گذشته مدیر پیشین کمیته امداد امام خمینی فارس در روند بازدید از بخش درودزن و در دیدار با چند خانواده تحت پوشش، به سراغ فاطمه روزی‌طلب دانش‌آموز ساکن روستای نوسنجان رامجرد که از نعمت پدر بی‌بهره است، رفت و جویای حال او شد.

بذرافشان پس اطلاع از وضعیت زندگی این دختر و اینکه پدرش را از دست‌ داده و سایبان مهر و مهربانی بر سرش نیست، از همه مهم‌تر اینکه او به لحاظ درسی بسیار باهوش است، به فاطمه گفت : اگر در کنکور با رتبه عالی قبول شوید شما را مورد حمایت و تشویق مالی قرار خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه در پاسخ به طرح سؤال مدیرکل، درخواست تلفن همراه می‌کند که آقای مدیرکل به وی پیشنهاد لپ‌تاپ می‌دهد اما متأسفانه این وعده هم همانند وعده‌های دست‌نیافتنی برخی از مسئولان شد که پس از چند ماه دوندگی و پیگیری عملی نشد که نشد.

در روند این دیدار مدیرکل، رئیس کمیته امداد بخش درودزن هم قول 8 میلیون تومان کمک بلاعوض از محل بودجه و اعتبارات فرهنگی به این دانش آموز داد که پس از انتقال این مدیر، این وعده هم هنوز عملی نشده و خانواده فاطمه با هر بار مراجعه با جمله فعلاً خبری نیست، مواجه می‌شوند!

مادر فاطمه در گفتگو با فارس گفت: چند سالی هست که همسرم را از دست‌ داده‌ام و خودم هم ازدواج مجدد کرده‌ام و فاطمه علیرغم غم از داست دادن پدرش، نزد مادربزرگش زندگی می‌کند .

وی با اشاره به اینکه فاطمه در دوران تحصیلاتش از ضریب هوشی بالایی برخوردار بود و همواره مورد تشویق دیگران به ویژه معلمان قرار می‌گرفت، اضافه کرد: دخترم کنکور داد و با رتبه 606 کشوری را کسب کرد و پس از انتخاب رشته ، دانشگاه یزد در رشته پزشکی قبول شد.

مادر این دانشجو با اشاره به اینکه سازمان سنجش با تماس به فاطمه از او خواست به تهران برود و کنکور مجدد بدهد، افزود: قبولی فاطمه  که از امکانات آموزشی کمتری نسبت به شهر برخوردار هست آن‌ هم در رشته پزشکی برای آنها شک‌برانگیز بود.

وی خاطرنشان کرد: فاطمه به تهران رفت و با مراجعه به سازمان سنجش و کنکور مجدد، باز هم با رتبه عالی قبول شد و آن سازمان از او خواستند بر مبنای همان رتبه قبلی انتخاب رشته کند.

این بانوی مرودشتی خاطرنشان کرد: فاطمه از بهمن ماه سال گذشته،  دانشجوی پزشکی شهرستان یزد می‌باشد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجوی پزشکی مددجوی کمیته امداد وعده ای که عملی نشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در عملیات وعده صادق نقش مهمی داشتند

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی در مجلس گفت: معلمان در عملیات تنبیهی وعده صادق با تربیت جوانان شایسته ایران اسلامی نقش مهمی داشتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، سلمان اسحاقی، امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در آئین تجلیل از معلمان نمونه استان خراسان جنوبی اظهار کرد: نمی‌توانیم نام حاج‌قاسم را ببریم، اما نام معلمان او را در ذهن خود نیاوریم و در عملیات تنبیهی وعده صادق معلمان با تربیت طهرانی‌ها و حاجی‌زاده‌ها سهم مهمی داشتند.

وی افزود: دشمنان اگر بخواهند به کشور ما آسیب برسانند، این کار را از طریق آسیب رساندن به زیرساخت‌های فرهنگی ما انجام خواهند داد.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان جنوبی گفت: مجلس و دولت از ابتدای کار خود در عمل، توجه به معلمان را نشان دادند و دولت سیزدهم طرح رتبه‌بندی معلمان هرچند اشکالاتی دارد که باید اصلاح شود اما بعد از ۱۵ سال دولت سیزدهم آن را اجرا کرد تا در این خصوص به قانون جامعی برسیم.

اسحاقی افزود: جایگاه معلمان در رتبه‌بندی تعریف شده است که باید به زیرساخت‌های اجرای آن به خوبی توجه شود.

وی اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های استاندار در برخورد با مردم این است که آنها را نسبت به حقوق خود آگاه شوند.

علیرضا موسو ی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم در ادامه این مراسم گفت: سه نفر از فرهیختگان استان علی پویان، حسین زنگویی و غلامرضا بهنام در تهران تجلیل می‌شوند.

وی گفت: بر اساس آیات قرآن، اعمال ما چون بذرهای هستند که بعضی پرثمر هستند و بعضی کمتر محصول می‌دهند.

موسوی‌نژاد تاکید کرد: بذری را که معلم در جامعه انسانی می‌کارد، همانند بذری است که هیچ‌گاه از بین نمی‌رود و نتیجه آن در سال‌های بعد مشخص می‌شود.

به گزارش ایمنا، در این مراسم علاوه بر تجلیل از خانواده شهید محمدمهدی فانی و شهید محمود احمدی کاریز نو از فرهنگیان استان، از مهدی خسروی یکی از معلمان استان به همراه فرزند و همسرش و معلمان نمونه استان توسط استاندار خراسان جنوبی تجلیل شد.

کد خبر 751714

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • معلمان در عملیات وعده صادق نقش مهمی داشتند
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته