Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@18:53:47 GMT

ام. آی. تی در ۱۲ رشته رتبه نخست جهان شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۸۲۳۶

ام. آی. تی در ۱۲ رشته رتبه نخست جهان شد

چندی پیش رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان "کیواس" (QS)، رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌ها در سال ۲۰۲۰ را منتشر کرد که "موسسه فناوری ماساچوست" (MIT) موفق شد در رشته‌های معماری، شیمی، علوم رایانه و سیستم‌های اطلاعاتی، مهندسی شیمی، مهندسی ساختمان و سازه، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک، مهندسی هوانوردی و ساخت، زبانشناسی، علوم مواد، ریاضیات، فیزیک و نجوم و آمار و تحقیقات عملیاتی رتبه نخست جهان را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین این دانشگاه در پنج موضوع جایگاه دوم جهان را از آن خود کرد.

"موسسه فناوری ماساچوست" در رشته‌های حسابداری و امور مالی، علوم بیولوژیکی، علوم زمین و دریاشناسی، اقتصاد و اقتصادسنجی و علوم محیط رتبه دوم جهان شده است.

این رتبه‌بندی براساس کیفیت تحقیقات و موفقیت‌های دانشگاه، شهرت دانشگاه و میزان اشتغال فارغ‌التحصیلان آن است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر علم و دانش دانشگاه ام آی تی دانشگاه دانشگاه های جهان ماساچوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۸۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه جلسه هیأت دولت امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم و سعی می‌کنیم توسعه بر اساس نیاز باشد، به گونه‌ای که هر رسته‌ای که خواست تأسیس شود، پیوست اشتغال داشته باشد.

وی افزود: در عین حال تلاش می‌کنیم رشته‌هایی هم که دانشجو کم دارد یا ظرفیت آنها کاهش پیدا کرده را مورد تغییر رویکرد بدهیم یا با برخی از دانشگاه‌ها ادغام کنیم.

زلفی گل در خصوص همکاری بانک مرکزی برای تخصیص ارز دانشجویی، تاکید کرد: رئیس کل بانک مرکزی در زمینه ارز دانشجویی بسیار با سخاوت عمل می‌کند و برای تسهیل تخصیص ارز دانشجویی پیشنهاداتی را ارائه کرده است.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به تأسیس شعب برون مرزی دانشگاه‌های ایران در کشور عراق، اظهار داشت: دانشگاه‌های بزرگ ما مثل دانشگاه شریف، دانشگاه تهران و بعضی از دانشگاه‌های شهرستانی با دانشگاه‌های عراق توافقاتی داشتند و در حال تأسیس شعبی در این کشور هستیم.

کد خبر 6100623

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی