Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ورزش در حاشیه بازدید از اردوی ورزشکاران پاراآسیایی درباره عملکرد کاروان ایران در بازی‌های آسیایی گفت: پنچاک‌سیلات بلایی بود که کشور میزبان بر سر ما آورد و سبب شد تا رتبه چهارمی خود را از دست بدهیم.

به گزارش ایسنا، مسعود سلطانی‌فر در جمع خبرنگاران درخصوص بازدید علی لاریجانی از اردوی ورزشکاران اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی اظهار کرد: عید غدیر خم را به هموطنانم تبریک می‌گویم  و خوشحالم که در بازی‌های آسیایی شاهد نتایج خوب ورزشکاران‌مان هستیم و یکی پس از دیگری به مدال دست پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم که ظرف دو سه روز آینده این افتخارآفرینی‌ها ادامه داشته باشد و ما بتوانیم روند مدال‌آوری خود را به همین ترتیب افزایش دهیم.

وی گفت: طی قولی که محمود خسروی وفا و صالحی امیری و همچنین خود من از علی لاریجانی برای بازدید از اردوی تدارکاتی ورزشکاران پاراآسیایی پیش از این گرفته بودیم امروز وی با حضور در جمع اردونشینان جانباز و معلول از روند تمرین‌های آن‌ها بازدید به عمل آورد و سعی کردیم با این بازدید به آن‌ها اعلام کنیم که همواره دولت و مجلس حامی ورزشکاران جانباز و معلول هستند و با این حضور سعی کردیم در ارتقای روحیه آن‌ها و حضور پرافتخار ورزشکاران جانباز و معلول در بازی‌های پاراآسیایی ایجاد انگیزه کنیم.

وزیر ورزش خاطرنشان کرد: در حال حاضر همدلی نزدیک و همکاری خوبی بین وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک، پارالمپیک و فدراسیون‌ها وجود دارد و در فضایی آرام و به دور از حاشیه و جنجال تلاش می‌کنیم در جاکارتا کارنامه خوبی داشته باشیم. ما طی ۱۰-۱۵ سال گذشته پروژه‌های زیادی را در نقاط مختلف کشور در زمین ورزش داشتیم که امروز با همدلی که بین این نهادها وجود دارد سعی کردیم با اختصاص منابع مالی کارها را به خوبی دنبال کنیم و شاهد افتخارآفرینی قهرمانان خود در بازی‌های آسیایی در پالمبانگ باشیم. امیدوارم که این افتخارات در بازی‌های پاراآسیایی نیز به همین شکل تداوم داشته باشد.

سلطانی فر خاطرنشان کرد: ما در رشته جانبازان و معلولان بویژه در والیبال نشسته، وزنه‌برداری و دوومیدانی که حرف اول را در دنیا می‌زنند تا به امروز به نتایج خوبی دست پیدا کرده‌ایم و من امیدوارم در بازی‌های جاکارتا نیز بتوانیم در تمام رشته‌ها عملکرد موفقی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه رشته پنچاک سیلات بلایی بود که کشور میزبان برای ورزشکاران ایران به ارمغان آورد گفت: کارنامه اندونزی را اگر در ۴ سال گذشته مورد بررسی قرار دهید می‌بینید که با کسب ۴ مدال طلا در رتبه هفدهم قرار داشت و ۸ سال گذشته رتبه‌ای بهتر از پانزدهم را کسب نکرده بود. در حقیقت ظرفیت مدال‌آوری اندونزی پایین‌تر از رتبه دهم است اما با تصمیم شورای المپیک آسیا با توجه به اینکه به هر کشور میزبان امتیاز ویژه‌ای را برای برگزاری بازی‌های آسیایی اختصاص می‌دهد این موضوع سبب شد که ما در این دوره از بازی‌ها که انتظار کسب رتبه‌ای حتی بهتر از چهارمی داشتیم در جایگاه پنجم قرار بگیریم. البته باید درباره این مساله عنوان کنم که در ۴۴ سال که ما در سال ۱۳۵۳ میزبان بازی‌های آسیایی بودیم توانستیم در ۱۰ رشته کشتی فرنگی شرکت کنیم و مدال‌های خوبی را به ارمغان بیاوریم و امروز در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ کشور میزبان با رشته پنچاک سیلات که یک رشته بومی محلی است توانست این بلا را بر سر ما بیاورد. این امتیاز داده شده به حدی وسیع بود که کشور اندونزی هم در بخش زنان و هم در بخش مردان حضور کاملی داشت و توانست در ۱۶ رشته ۱۶ مدال طلا کسب کند. ما کماکان در ۹ روز اول بازی‌های آسیایی در رتبه‌بندی در جایگاه چهارم قرار داشتیم اما متاسفانه پنچاک سیلات سبب شد که ما جایگاه خود را از دست بدهیم. البته چین و ژاپن و کره با تعداد ورزشکاران زیادی که در بازی‌های آسیایی شرکت می‌کنند همواره جایگاه اول تا سوم را همیشه به خود اختصاص می‌دهند. تلاش ما بر این بود تا در این دوره از بازی‌ها به رتبه‌ای بالاتر از چهارمی نیز دست پیدا کنیم و تا به امروز نیز ورزشکاران ما عملکرد موفقی در کسب مدال طلا داشتند. در هر صورت ما تاکنون موفق به کسب ۱۸ طلا شدیم که با مدال طلایی که احسان حدادی کسب کرد تعداد مدال‌های طلای ایران به عدد ۱۹ رسید و این افتخار بزرگی برای کاروان ایران است.

وزیر ورزش اظهار کرد: ما همیشه فکر می‌کردیم از طرف قزاقستان از نظر مدال‌آوری مورد تهدید قرار بگیریم اما قزاقستان مدال‌های طلای کمتری نسبت به کشور ما کسب کرد و مدال نقره و برنز آن‌ها بیشتر از ما بود و امروز ما در جدول رتبه‌بندی به کشور چین تایپه و کره شمالی نزدیک‌تر هستیم. من امیدوارم با چند رشته‌ای که باقی مانده است از جمله والیبال، جودو و بسکتبال بتوانیم به تعداد مدال‌های خود بیفزاییم. ما در بسکتبال و والیبال شانس مدال طلا داریم.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام مسعود سلطانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۸۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزشکارانی که دیگر طلبکار نیستند!

برگزاری مراسم تجلیل از ورزشکاران مدال‌آور در سال ۱۴۰۲ کاری خوب بود که انگیزه ورزشکاران را برای افتخارآفرینی بالا می‌برد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم تجلیل از مدال‌آوران و و قهرمانان ورزش کشور در سال 1402 روز گذشته (سه‌شنبه) با حضور آیت الله ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور برگزار شد.

در این مراسم که کیومرث هاشمی وزیر ورزش، محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک، غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک، معاونان وزیر ورزش، رؤسای فدراسیون‌های ورزشی و تعدادی از قهرمانان و مدال‌آوران ورزش کشور نیز حضور داشتند، از 1517 ورزشکاران و مدال‌آوران المپیک، قهرمانی جهان، بازی‌های آسیایی، قهرمانی آسیا و مدال‌آوران پارالمپیکی تجلیل به عمل آمد. چنین اتفاقی برای دومین بار در دوران حضور کیومرث هاشمی در وزارت ورزش اتفاق افتاد. رئیس جمهور یک‌بار شهریور 1402 و در آستانه اعزام به بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی از ورزشکاران تجلیل کرد و حالا برای دومین بار این اقدام انجام شد.

تجلیل رئیس جمهور از قهرمانان و مدال‌آوران ورزش ایران در 1402

نفس برگزاری این مراسم قابل تقدیر است به ویژه اینکه هنوز دو ماه از سال جدید سپری نشده و همه ورزشکاران جوایز سال گذشته خود را دریافت کرده‌اند. مراسم در فاصله کوتاهی تا زمان برگزاری المپیک و پارالمپیک 2024 پاریس برگزار شد. بدون شک ورزشکاران و مربیانی که نام‌شان در لیست تجلیل بود، با روحیه‌ای بهتر عازم پاریس می‌شوند.

کسانی که در سال گذشته مدال‌آور بودند، حالا طلبی ندارند و دیگر بهانه‌‌ای بابت این مسئله وجود نخواهد داشت. در گذشته بارها و بارها این اتفاق رخ داده که ورزشکاران بابت دریافت دیرهنگام جوایز و پاداش‌ها انتقاد می‌کردند، اما اکنون این موضوع به‌روزرسانی و بخش بزرگی از دغدغه ذهنی ورزشکاران برطرف شده است.

البته که اقدام صورت گرفته، بسیار خوب و تأثیرگذار بود، اما باید این موضوع نیز مدنظر قرار بگیرد که حمایت‌ها از ورزش نباید به این مسائل محدود شود. فدراسیون‌های ورزشی و ورزشکاران و مدال‌آوران نیازمند امکانات بهتری هستند تا بتوانند در رویدادهای پیش‌رو افتخارآفرینی‌های بیشتری رقم بزنند. قطعاً تزریق بودجه مناسب به ورزش می‌تواند تأثیر بسزایی در ماه‌ها و سال‌های پیش‌رو داشته باشد و حتی جلوی مصدومیت برخی ورزشکاران را نیز بگیرد.

هر چند در مراسم ایرادهایی هم وجود داشت که از جمله آنها می‌توان به نحوه ترتیب فدراسیون‌ها برای دریافت پاداش اشاره کرد، اما با این وجود اقدام صورت گرفته قابل توجه بود و وزارت ورزش و جوانان و شخص کیومرث هاشمی در این بخش نمره قبولی می‌گیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • کرمانشاه می‌تواند پایگاه اتومبیلرانی غرب کشور شود
  • ورزشکارانی که دیگر طلبکار نیستند!
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • فوری: دو سهمیه آسیایی ایران مشخص شدند
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • سومین تجلیل رئیس جمهور از ورزشکاران
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم